Eko 19. prosinca 2011.

Velika nagradna igra: Zeleni Božić

Kockice
1/18
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U velikoj božićnoj nagradnoj igri ''Zeleni Božić'', Zdrava Krava ti je pripremila vrijedne eko-nagrade. Sve što trebaš napraviti je ispuniti obrazac u razdoblju od 14. do 20. prosinca, ostaviti nam svoje osobne podatke i odabrati nagradu koju želiš

Možeš birati između 89 vrijednih nagrada

Ovih blagdana smo ti pripremili čak 89 vrijednih nagrada, a na tebi je da odabereš nagradu koju želiš i pričekaš dok ne izvučemo dobitnike. Velika božićna nagradna igra je ove godine u ''zelenom'', eko tonu, a portal Zdrava Krava upravo odabirom ovakvih darova želi potaknuti ekološku osviještenost i zdraviji način života!

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ispuniti sve tražene podatke u obrascu, odabrati nagradu za koju se želiš natjecati, odgovoriti na sigurnosno pitanje i kliknuti Prijava! Tvoje sudjelovanje u igri na taj je način zabilježeno.

Velika božićna nagradna igra održava se u razdoblju od 14. prosinca u 11:00 sati do 20. prosinca 2011. godine u 10:59 sati. Po završetku nagradne igre održat će se izvlačenje, a sretne dobitnike ćemo objaviti na portalu. Dobitnike ćemo i telefonom obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Više o nagradama pročitaj na sljedećim stranicama i pogledaj u galeriji slika, a ovdje prouči pravila nagradne igre!

Nagradna igra je završena, a dobitnici će biti objavljeni u srijedu, 21.12.

Darovi 6

Alpro Soya daruje pet poklon paketa

Uživaj u ukusnim proizvodima koji su dobri i za tvoje zdravlje i za naš planet! Alpro od samih svojih početka prihvaća filozofiju društvene odgovornosti i održivog razvoja, stoga ne čudi da su sa svim svojim uzgajivačima razvili međusobno povjerenje bazirano na dugogodišnjoj suradnji. Zbog ovakvog odnosa, sa sigurnošću se zna da se za njihove proizvode koristi samo genetski nemodificirana soja koja nije uzgajana na iskrčenom zemljištu.

Više na: www.alprosoya-croatia.com

Osam poklon paketa Ekoklas brašna

Tvrtka Granolio bavi se proizvodnjom brašna, a njihovo dugogodišnje iskustvo, tehnološke mogućnosti i visoki standardi kvalitete uvelike su im pomogli da osvoje povjerenje potrošača i lidersku poziciju u mlinarskoj industriji. Za dobro brašno ključna je kvaliteta pšenice, stoga mnogo pažnje posvećuju odabiru samo vrhunskih sorti.

U domaćoj ekološkoj pšenici prepoznali su kvalitetu, a tako su i upoznali dobrobiti ekološke poljoprivrede. Sada su i sami ekološki poljoprivrednici, željni dokazivanja i otkrivanja kvalitete domaćeg ekološkog brašna. Stoga pozivaju i tebe da upoznaš ljepotu domaćeg eko proizvoda, mirisa domaćeg kruha, zadovoljnog osmijeha i mrvica na tanjuru.

Malu Ekoklas obitelj čine: Ekoklas pšenično integralno brašno, iz cijelog zrna izvor je minerala i vitamina (posebice E i B kompleksa), Ekoklas pšenično bijelo glatko brašno, tip 550 odličan je izbor za ukusni bijeli kruh prozračne teksture te za one osjetljivije probave, Ekoklas pšenično crno brašno, tip 1100 koristi za pripremu kruha i peciva od crnog brašna koji su pogodni za osobe na dijeti i ljubitelje zdravog kruha i Ekoklas gris (pšenična krupica), tip 400 prikladan je za pripremu ukusnih kašica, nabujaka, nadjeva te instant krupica.

Paket od 10 kg sadrži: 3x bijelo brašno T550, 3x integralno brašno, 2x crno brašno, 2 x gris.

Više info na: www.ekoklas.hr

Darovi 9

Planetopija daruje pet knjiga ''Apokrifni transurfing''

Ruski fizičar Vadim Zeland donosi novi nastavak u hit seriji o transurfingu, moćnoj tehnici koja nas uči da postoji samo jedan gospodar naše stvarnosti – a to smo mi sami! Ovo iznimno djelo nam pruža nove uvide u dvostranu stvarnost koja nas okružuje. Zeland odgovara na brojna pitanja čitatelja o zdravlju i bolesti, ljubavi i seksu, napretku u karijeri i odnosima u obitelji. Poručuje nam da se odvažimo i virtualno živimo životom kakav želimo, ali ne radi zabave kao što rade oni koji maštaju, već s čvrstim uvjerenjem da će se takva slika prije ili kasnije ostvariti.Više info na: www.planetopija.hr


Darovi 4

Nuxe daruje tri poklon paketa

Unesi toplinu u hladnu zimu medenom čarolijom nove Rêve de Miel linije za njegu na bazi meda. Nove formule ove jedinstvene linije, u jezgri aktivnih sastojaka sadrže suncokret i dragocjena biljna ulja, za još veću učinkovitost i slastan užitak. Nuxe kozmetiku možeš pronaći u ljekarnama.

Više na: en.nuxe.com

Biovega daruje tri poklon paketa Dr. Hauschka proizvoda

Dr.Hauschka krema od ruže najpoznatiji je i najprodavaniji proizvod već više od 40 godina. Sadrži veliki udio sirovina iz organskog uzgoja, a u njoj nećeš pronaći sintetske boje, mirise i konzervanse. Ružina krema ublažava izgled kuperoze i rozacee, jača i umiruje kožu te potiče regeneraciju. Posebno je pogodna za njegu osjetljive i suhe kože i jedan je od najboljih proizvoda za zaštitu kože od vanjskih utjecaja i dehidracije. Jedna tuba ovog preparata sadrži 30 dragocjenih cvjetova ruže. Važan sastojak ove kreme je dragocjeno ružino eterično ulje iz organskog uzgoja koje se dobiva destilacijom latica ruže. Dr.Hauschka hidratantno mlijeko za tijelo od ruže - ovo bogato mlijeko ima harmonizirajuće i hranjivo djelovanje. Ekstrakt ružinih latica u bademovom ulju jača kožu i donosi joj osjećaj topline. Ekstrakt dunje osigurava koži vlagu i umiruje iritiranu kožu, dok ekstrakt divlje ruže daje koži mladenački izgled (čini kožu mekanom i gipkom). Mlijeko od ruže je idealno za suhu, osjetljivu kožu i kožu sklonu iritacijama, a dovoljno je nježno i za njegu beba. Proizvode dr.Hauschka možeš pronaći u bio&bio trgovinama.

Više na: www.drhauschka.com.hr

Weleda daruje šest poklon paketa Pasji trn

Weleda mlijeko za tijelo Pasji trn: revitalizirajuće mlijeko za tijelo s laganim uljem sezama i dragocjenim uljem pasjeg trna koji su bogati prirodnim vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama i daju koži dodatnu hranu. Čista biljna ulja zajedno s hidratizirajućim, prirodnim sastojcima pružaju koži trenutnu intenzivnu vlagu i ojačavaju njene zaštitne funkcije. Brižno odabrani sastojci njeguju i štite suhu i normalnu kožu. Weleda gel za tuširanje Pasji trn: gel za tuširanje s pasjim trnom njeguje kožu hranjivim uljem pasjeg trna i sezama, razbuđuje i pomaže uravnotežiti pH. Voćna aroma esencijalnih ulja naranči, mandarina i grejpa daje razbuđujući osjećaj. Sadrži mliječnu kiselinu koja pomaže uravnotežiti prirodni pH. Brižno odabrani sastojci njeguju i štite suhu i normalnu kožu.Proizvode od 15. prosinca možeš pronaći u dm-u.

Više na: www.facebook.com/weleda.hr

Provjeri koji su idealni božićni pokloni za sve ljubiteljice kozmetike na portalu budi.in!

Darovi 5

Ulola daruje deset poklon paketa Ulola Lavanda 3u1 proizvoda

Ulola je prva hrvatska prirodna kozmetika, a proizvedena je od isključivo ekoloških organskih sastojaka, s prirodnim konzervansima i prirodnom metodom proizvodnje po tradicionalnoj recepturi. U paketu su ti pripremili maslac za tijelo - lavanda i čajevac koji potiče obnovu stanica te oporavljaju od fizičkog i psihičkog umora. Odličan je za problematičnu i osjetljivu kožu.Također tu je sapun - polja lavande - izuzetno djelotvoran protiv problematične kože sklone aknama i piling za tijelo - lavanda, ružmarin & maslinovo ulje - koji hrani, učvršćuje kožu i čini je mekom poput svile. Djeluje kao prirodni antiseptik.

Više na: www.ulola.hr

Delarom daruje pet parfema Envolée de Freesia

Delarom Envolée de Freesia miris je savršene harmonije gornje note osvježavajućeg citrusnog mirisa voća i srednje note nježnog cvijeća. Zajedno su obogaćene osnovnom notom zlatne sandalovine i bijelog mošusa. Mješavina nota čini blago senzualno-slatko otkriće.

Više na: www.delarom.hr

Tvrtka Pretti daruje sedam poklon paketa Rigoni di Asiago proizvoda

Tvrtka Pretti u svom portfelju premium prizvoda s ekološkim certifikatom, poput Biotte, Lime ili Coco Juicea, ponosno predstavlja vodećeg talijanskog proizvođača voćnih džemova i meda. Rigoni di Asiago zaslužio je ovaj prestižan naslov isključivo zbog svoje snažne obiteljske povezanosti, stogodišnje tradicije te iznimne kvalitete sirove i procesa proizvodnje.

Fiordifrutta linija džemova, kao i njihov fantastičan prirodan okus koji neodoljivo budi sjećanja na džemove koje je brižno pripremala naša baka, oduševljava pri samom otvaranju staklenke i neodoljivom voćnom mirisu koji se širi iz nje. Tajna u pripremi Fiordifrutta džemova skriva se u recepturi koja se temelji isključivo na dva sastojka: najkvalitetnijem, svježe ubranom voću i soku od jabuke, koji služi kao sladilo. Drugih sastojaka niti dodataka nema! Jedna staklenka Fiordifrutta džema od 250 grama sadrži u prosjeku oko 1,5 kilogram svježe ubranih plodova voća iz ekološkog uzgoja. Nocciolata je, možeš pogoditi, zavodljiva, mirisna krema pripravljena od čokolade i lješnjaka. Savršen omjer najkvalitetnijih sastojaka iz organskog uzgoja: tamne čokolade, lješnjaka (16%), smeđeg šećera, obranog mlijeka u prahu, kakao maslaca i suncokretovog ulja, čini ovaj proizvod jedinstvenim na tržištu! Proizvode možeš pronaći u trgovinama eko proizvoda i supermarketima na policama zdrave hrane.

Više info na: www.pretti.hr

Darovi 8

V.B.Z. knjižare te za ove blagdane daruju sa sljedećim knjigama:

Knjiga ''Uzgajajte sami superhranu - Organski uzgoj na malim prostorima''

Ovaj bogato ilustrirani priručnik obavezno je štivo za sve one koji žele sami uzgajati voće, povrće i začinsko bilje. Bez obzira na to želimo li uštedjeti pri kupnji hrane ili jednostavno iskusiti kakav je to užitak kad današnju večeru uberemo ispred vlastitih vrata, ova je knjiga pravo štivo za sve one koji vrtlare na malim prostorima – vrt nije obavezan!

Autorica u ovoj knjizi potanko objašnjava, savjetuje i pokazuje nam kako možemo sami, doslovno bilo gdje, na svakom slobodnom komadiću zemlje, uzgajati ukusnu i jeftinu organsku i zdravu hranu.

Knjiga ''Vi-Zauvijek lijepi''

Ljepota nije u manekenskom izgledu, nego u zdravlju. Zaboravi sve rasprave o tome da je ljepota površna i nevažna. Mnogo prije nego što su se pojavile krvne pretrage i magnetska rezonancija, ljudski je um u djeliću sekunde mogao utvrditi je li potencijalni partner/šef/neprijatelj uistinu zdrav. Zato nas ne treba čuditi što se mislilo da su lijepi ljudi pametniji i uzbudljiviji od onih ne tako lijepih, čak i kad je bilo dokazano suprotno. Zapravo, istraživanja pokazuju kako smatramo da svi više vole lijepe ljude i smatraju ih (gotovo dvostruko) sposobnijima i zabavnijima. Zadatak ove knjige je pomoći ti da razotkriješ svoju prirodnu ljepotu i odati ti najskrivenije tajne koje govore kako vanjska ljepota zapravo odražava unutarnju ljepotu i zdravlje.

Knjiga ''MetaTajna''

Metatajna je knjiga o Tajni onkraj sviju tajni. Donosi duboku analizu zakona svemira, uključujući i zakon privlačnosti. Iznosi obuhvatne, postupne metode ostvarenja želja koje ti pomažu u stvaranju obilja, ljubavi, zdravlja i sreće o kojima si oduvijek sanjala. Temelji se na stvarnim događajima i poukama koje je autor usvojio prijateljujući s majstorima mudrosti iz cijelog svijeta. Mell Gill je jedan od vodećih svjetskih stručnjaka na području osobnog razvoja i mentor je mnogim predavačima, trenerima i poslovnim ljudima diljem svijeta.

Knjiga 'Moj, tvoj, naš seks''

Seks i isti seksualni partner u dugom odnosu: moguća stvarnost ili neostvariva iluzija?  Na zanimljiv, lako čitljiv i sebi svojstven intrigantan način, autor posebno naglašava nedjeljivost interpersonalnih i interseksualnih odnosa ljudskih bića, pozicionirajući kvalitetu interpersonalnih odnosa u samo središte ljudske seksualnosti. Tako, mogućnosti unaprjeđenja ljudske seksualnosti dr. Brajša vidi upravo u poboljšanju cjelokupne kvalitete odnosa i komu­nikacije među partnerima, tj. uspostavljanju kvalitetnog dijaloga u punini značenja tog pojma. 

Knjiga ''Život je usredotočenost''

To je knjiga o moći usredotočenosti, što je pogotovo bitno s obzirom na užurbanost modernog svijeta i brzinu razmjena informacija. Gotovo bi se moglo reći da je to danas prava umjetnost. Često nam se događa da nam male stvari ukradu veliku količinu vremena i upravo će nas to naučiti ova knjiga – kako zadržati pozornost na najvažnijim stvarima – u obitelji, na poslu, u ostalim međuljudskim odnosima, zdravlju…

Knjiga ''Osluškujući tišinu''

Kada je, prije 17 godina, Anne D. LeClaire odlučila pretvoriti jedan sasvim običan ponedjeljak u dan u kojemu će šutjeti, nije niti slutila da je time otpočela proces koji će joj potpuno promijeniti život. Svoje povremene boravke u tišini ubrzo je pretvorila u redovitu mjesečnu praksu, a odmak od stresnog i bučnog života prirodno ju je usmjerio na bogatstvo osobnog, unutarnjeg svijeta. Tišina joj je otkrila to skrovito mjesto koje postoji u svakome od nas. Na njemu je duhovni rast i razvoj itekako moguć, a sve negativne emocije, užurbanost i problemi, umanjeni su ili lakše podnošljivi.

Knjiga ''Manje je više''

Uz bezbrojna ometanja koja na nas vrebaju iz svakog kutka suvremenog života, pravo je čudo da smo u stanju okončati ikakav posao. Ova knjiga predočava kako pojednostaviti život tako što ćeš prepoznati ključno, a ukloniti nepotrebno – osloboditi se svakodnevnog meteža i usredotočiti se na ciljeve koji tvoj život mogu promijeniti na bolje.  Zahvaljujući toj metodi, autor je, među ostalim: počeo trčati, počeo se zdravo hraniti, istrčao dva maratona, udvostručio prihod, posve vratio dug, skinuo dvadeset kilograma, napisao dvije knjige, otpočeo uspješan blog – Zen Habits, koji spada među 25 najboljih blogova na svijetu, s više od dva milijuna čitatelja mjesečno.

Knjiga ''Brak bez vikanja''

U Braku bez vikanja renomirani stručnjak za odnose Hal Runkel upoznat će čitatelje s metodama koje će im pomoći da se smire i postanu povezani sa svojim životnim partnerom. Kombinirajući svevremenska načela i klinička istraživanja, duhovito predstavlja najnovije vizije intimnih veza. Ovo nije knjiga o ''poštenoj borbi'', udovoljavanju tuđim potrebama ili o prilagođavanju. Naprotiv, ovo je knjiga koja će svakom zainteresiranom čitatelju pomoći da se sam razvije kao osoba kako bi poboljšao svoj brak.
Brak bez vikanja nedvojbeno je prva knjiga o braku koja kaže da je za neki brak ili zajednicu najbolje da se svaki od partnera najprije usredotoči na sebe i svoje samopoštovanje te nauči da treba biti manje usredotočen na partnera… za dobrobit oboje. Uz mnoštvo savjeta o tome kako se riješiti tjeskobe i usredotočiti na sebe, kao ključni čimbenik za intimnost između partnera/bračnih drugova potiče osobni razvoj svakog od njih. Također, promiče osobne razlike između partnera koje su temelj za uspješan brak.

V.B.Z. knjižare te za ove blagdane očekuju s ponudom više od 1500 naslova iz vlastite naklade, odličnim izborom One2Play i Lego igračaka, akcijama sniženja od 20 do 70 posto i mogućnošću da sve kupljeno platiš na čak 6 rata.

Više info na: www.vbz.hr

Darovi 1

Dva noćenja za dvije osobe u apartmanu u Jelovom klancu (nagrada za jednog korisnika)

Drvena kuća u Jelovom Klancu nalazi se na rubnom dijelu Nacionalnog parka Plitvičkih jezera, mjestu gdje se čuje tišina, a stvarana je s užitkom i za užitke

Zimi kada nastane snježna bjelina kućom pucketaju drva iz kamina, a iz apartmana prekrasan pogled seže na okolna brda. Posjetitelji će iskusiti susret s iskonskom prirodom, u klancu između 2 brda, bez negativnih utjecaja civilizacije i svjetlosnog zagađenja.

Priča o Jelovom Klancu je priča o autohtonosti i vraćanju života u jedno selo, ali i pitkoj vodi, tišini, jeli, boru, bukvi i šumskim životinjama, simbiozi čovjeka i prirode.

Više na: www.jelovklanac.com

Noćenje za dvije osobe u hotelu Bristol u Opatiji (nagrada za jednog korisnika)

Hotel Bristol, dio grupacije Vienna International Hotels & Resorts, savršen je izbor za tvoj wellness odmor. Zahvaljujući kvalitetnoj ponudi raznih sadržaja, inovativnim SPA programima te atraktivnim wellness paketima u kojima možeš uživati tokom cijele godine, Hotel Bristol postao je nezaobilazna stanica za one željne opuštajućeg odmora na Opatijskoj rivijeri. Obnovljen u aristokratskom stilu, ovaj hotel visoke četiri zvjezdice gostu pruža osjećaj luksuza i udobnosti. Hotel raspolaže sa 66 superior i deluxe soba, te 12 ukusno uređenih apartmana. Na bogatu povijesti i tradiciju podsjeća svaki kutak ovog hotela, a ponajviše to do izražaja dolazi u impozantnom interijeru bečke kavane Palme. Uz whirlpool, saune i fitness gostima je na raspolaganju široki izbor masaža i tretmana za njegu lica i tijela koji se uvijek iznova nadopunjuju i obogaćuju sukladno željama i potrebama gostiju. Više na: www.hotel-bristol.hr

Darovi 7

Happy Tummy daruje pet tunika za trudnice

Ova serija vesele odjeće za trudnice i dojilje plod je kreativnosti i truda jedne trudnice koja je muku mučila da pronađe pravu odjeću za sebe, neku u kojoj buduće mame mogu uživati u trudnoći čekajući svoju bebicu.

Odjeća je kvalitetna, lijepog dizajna, a najzabavniji dio je što se aplikacije/motivi na odjeći mogu jednostavno mijenjati prema raspoloženju, odkopčaš jednu i staviš drugu aplikaciju. Za tebe su pripremili pet bordo tunika s okruglim izrezom sa ili bez aplikacije koje su idealne za sve kombinacije: na tajice, suknju, traperice, hlače, visoke, niske cipele, sportski, casual, elegantni izgled. Sve aplikacije su ručni rad i mogu se lagano mijenjati pomoću gumbića. Materijal je vrlo kvalitetan i lagano rastezljiv, udoban i prozračan, a veličine su prilagođene trudničkom trbuščiću. Kompletnu kolekciju potraži na Facebook stranici ili web stranici: www.happy-tummy.net.

One Green Elephant trgovina daruje pet kupona za kupnju proizvoda po izboru u iznosu od 300 kuna

Koliko zelena je GO GREEN linija One Green Elephant? 100 posto zelena! Organski proizvodi linije One Green Elephant prvo su predstavljeni na Bread&Butter sajmu u Barceloni 2008. godine gdje su izvrsno prihvaćeni. GO GREEN linija One Green Elephanta napravljena je od 100 posto organskog pamuka za koji nisu korišteni pesticidi niti otrovne kemikalije. One Green Elephant 100 posto organski proizvodi ne samo da ti daju osjećaj ugode dok ih nosiš nego pomažu i našem planetu da se osjeća dobro.Više na: Facebook fan stranici i www.onegreenelephant.com 


Darovi 3

Rog Joma daruje ženski bicikl

Vožnja biciklom pomaže u borbi protiv klimatskih promjena, umanjuje urbana zagušenja i radi na poboljšanju zdravlja. Ona nas spaja, ali omogućuje bijeg i vodi nas na mjesta koja nikada više nećemo vidjeti na bilo koji drugi način.

Rog Joma daruje ti bicikl dizajniran posebno za žene. WSD je skraćenica za ženski specifičan dizajn. Trek je prva velika tvrtka koja je uvela kompletnu liniju proizvoda posebno dizajniranih kako bi odgovarala jedinstvenim potrebama žena. WSD proizvodi prepoznaju ključne anatomske razlike između žena i muškaraca, što ženama znači više kontrole, veću udobnost i bolju upravljivost.

Više na: www.rog-joma.hr

Deset puta po 2 kupona od 50 kuna za vožnju Ekotaxijem

Exo Taxi ti nudi siguran, jeftin, ekološki osviješten i kvalitetan prijevoz.

Vozila Toyota Prius ispuštaju 50% manje CO2 nego ostala vozila koja se pokreću na fosilna goriva. Time se doprinosi zdravijem načinu življenja s manje zagađenja i manje smoga. Brigom o okolišu i svojim djelatnicima EKO TAXI veliki značaj pridaje i društvenoj odgovornosti. Kroz ekološki i ekonomski doprinos koji pruža našem društvu vjeruje da će doprinijeti cjelokupnoj zajednici. Više info na: www.exotaxi.hr

Melvita poklanja četiri poklon paket

Raskošni Melvita poklon paket sadrži proizvode za učinkovitu i mirisnu njegu tijela certificirano organskim i prirodnim proizvodima. Svaki poklon set sadrži:

  • Ultrabogatu kremu za tuširanje koja će učiniti trenutke tuširanja iznimnim svakodnevnim ritualom koji će ti uljepšati početak svakog dana.
  • Tvoje tijelo će biti oduševljeno osjećajem nakon korištenja Mlijeka za baršunastu kožu! Bit će nahranjena, njegovana, prekrasno mirisna i meka.
  • Alaun dezodorans posebno nježne formule raspršuje finu maglicu i ne ostavlja mrlje na tvojoj odjeći te ti osigurava cjelodnevnu svježinu.
  • Njegu upotpuni korištenjem Božićnog sapuna sa slasnim mirisom meda i marelice u obliku pčelinjeg saća kojeg možeš koristiti za pranje ruku i tijela.
  • Na kraju dana, zasladi se Bombonima s okusom limete – Melvitinim malim medenim poslasticama proizvedenim prema tradicionalnoj recepturi. Slasno su privlačni bomboni s izvornim medom, u kojima možeš uživati koliko god želiš.

Više na: www.melvita.com

I s malim iznosima možeš kupiti darove koji će usrećiti tvoje bližnje. Ako te zanima kako za nadolazeće blagdane pronaći zgodne poklone za 20 kuna pročitaj članak na portalu pametnakuna.hr.

Darovi 2

Moulinex daruje kuhinjski stroj Moulinex QA401

Moulinex ti nudi praktično rješenje za obavljanje višestrukih radnji u samo jednom uređaju! U 4-litrenoj inox posudi sa zaštitom od prskanja možeš izmiješati sve vrste tijesta ili napraviti snijeg od bjelanjaka, dok istovremeno u blenderu miksaš sastojke za drugo jelo ili pak radiš svježe iscijeđeni sok pomoću sokovnika (samo model QA 401).

Uređaji su opremljeni i bubnjevima za krupno i sitno ribanje te rezanje, a model QA 401 sadrži i nastavak za mesa. Snaga od 900W i 6 brzina jamče brzo i jednostavno obavljanje svih radnji, a nastavci su perivi u perilici posuđa. Ako ti trebaju ideje za pripremu novih jela, uz uređaj ćeš dobiti i knjižicu s 40 recepata. Modernog su i atraktivnog dizajna, možda ih nećeš ni željeti pospremiti negdje gdje ih nitko ne vidi! Više na: www.moulinex.hr

Moulinex daruje Fresh Express – električnu sjeckalicu

Moulinex daruje Fresh express – kompaktnu električnu sjeckalicu posebno razvijenu za najčešće radnje u kuhinji: ribanje, rezanje i mljevenje. Privlačan dizajnom i jednostavan za uporabu, Fresh Express je idealan izbor za pripremu voća i povrća – ribanje i rezanje postaje jednostavno, brzo i pretvara se u pravo zadovoljstvo.

Fresh Express je višenamjenski uređaj koji uključuje pet bubnjeva za obradu voća i povrća: tanko rezanje, krupno rezanje, sitno ribanje, krupno ribanje, usitnjavanje. Bubnjevi se razlikuju u boji, tako da ćeš odmah prepoznati onaj koji ti je potreban. Mrkve, tikvice, jabuke, bademi, orasi, tvrdi sir, čokolada... ništa ne odolijeva Fresh Expressu. Više na: www.moulinex.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      malakitty

      da sada sam pogledala ..hvala tammy5

    • Default avatar -
      Tammy5

      malakitty., komentar ti nije izbrisan, već ti je ispod novog članka, gdje su objave dobitnika.:)

    • Default avatar -
      malakitty

      da moj komentar ste izbrisali jer sam u pravu!!!!svaka vam cast..

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.