Psiha i seks 01. svibnja 2024.

Horoskop za svibanj za sve znakove

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svibanj donosi zabavu, ali i promjene u rutinama kako se približava ljeto.

Svi će usporiti kako se približava ljeto i više će pažnje obratiti na svoje potrebe kako bi izbjegli stres i pronašli ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Osim te introspekcije, mnogi će se kroz svibanj iskusiti flert, zabavu, romantične izlete i bezbrižne trenutke s prijateljima. Mjesec će biti ispunjen optimizmom te prilikama za rast, smijeh i uživanje. 

Evo što svibanj donosi za vaš horoskopski znak.

Ovan

Spremni ste za razdoblje transformacije, ali biste se mogli suočiti s napetostima, pogotovo kada su u pitanju financije. U tim trenucima ključno je da budete strpljivi i strateški razmišljate. No, imat ćete priliku za sklapanje korisnih poslova, što će vam pomoći da oživite svoje profesionalne i kreativne snove. Osim u financijama, možete očekivati i potencijalna iznenađenja u svom ljubavnom životu. Budite otvoreni za slučajne susrete i neočekivane financijske dobitke. Vrijeme je da prigrlite neočekivano i budete opušteni. 

Bik 

Izađite iz svoje zone udobnosti i aktivno slijedite svoje snove. Suđeno vam je da budete sretni, što god to značilo za vas. Ali vrijeme je da preispitate svoje profesionalne ciljeve. Zapitajte se jeste li doista zadovoljni ili ste se samo pronašli udobnu rutinu, jer imate tendenciju miješati stabilnost sa srećom. Ako ćete slijediti svoje snove i raditi na svojim ambicijama, tako ćete pronaći stabilnost koja je potrebna za napredak. Ipak, budite diskretni oko svojih strategija i zadržite planove za sebe dok u potpunosti ne ostvarite svoje ciljeve. Nemojte se bojati preuzeti rizik kako biste bili ispunjeni. 

Ljubavni par ruke Možda te zanima... Zašto ne možete naći srodnu dušu? Horoskop nudi odgovor Psiha i seks

Blizanci 

Osim što počinje vaša sezona, što znači da će sve uči biti uprte u vas, bit ćete introspektivni i preispitivat ćete svoje odnose i pristup intimnosti. Ovo bi moglo biti vrijeme da se odmaknete od aplikacija za upoznavanje ljudi i povremenih veza kako biste se usredotočili na dublji osobni razvoj. No, očekuje vas i razdoblje slavlja i novih početaka. Idealno je vrijeme da sve to proslavite s prijateljima i obitelji. Osim osobnog rasta, možete očekivati pozitivne promjene i u svom profesionalnom životu. Iskoristite tu pozitivnu energiju i promjene koje donosi. 

Rak 

Ovog svibnja vaša će intuicija biti još jača, a također ćete preispitivati svoje potrebe za intimnošću te ćete otkriti što želite i što vam nedostaje. Također je savršeno vrijeme za opuštanje i upuštanje u neki sočni trač s prijateljima. Brinite o sebi i vjerujte svojim instinktima, osobito u odnosima kako biste potaknuli osobni rast i učvrstili svoje značajne veze.  

Možda te zanima... Horoskop za razdoblje bika za svih 12 zanakova Psiha i seks

Lav

Vrijeme je za romansu, bilo kroz intimnost u nekim kratkim vezama ili jačanju strasti u dugogodišnjoj vezi. Izvrsna je prilika da ostvarite svoje želje, što može uključivati i traženje povišice. No, ključno je da se usredotočite na sebe i da pronađete ravnotežu između društvenog života i vremena za odmor. Ipak, ne brinite, jer ćete naći vremena i za učvršćivanje prijateljstava i prepuštanje životnim užicima. 

Djevica 

Naći ćete vremena za opuštanje, a izaći ćete iz svoje zone udobnosti. Poigrajte se sa svojim ritualima ljepote i isprobajte nešto novo kada je u pitanju vaš izgled. Također ćete proširiti svoje horizonte kroz učenje, a možete očekivati i nove prilike koje će unaprijediti vašu karijeru. Osim toga, bit ćete i kreativni, stoga iskoristite ovu produktivnu fazu najbolje što možete.

Vaga 

Vrijeme je za transformaciju, posebno kada je u pitanju vaš izgled pa razmislite kako se želite predstaviti svijetu. Osim transformacije, bit ćete i introspektivni pa je vrijeme da upotrijebite svoje analitičke vještine kako biste utvrdili jeste li doista na putu na kojem možete ostvariti svoje snove. Ako niste sigurni, odvojite ovo vrijeme da razmislite i provjerite jesu li vaši postupci u skladu s vašim najdubljim težnjama. Ništa nije izvan vašeg dosega, a možda ćete se podsjetiti i snova koje ste odbacili i shvatit što zaista zaslužujete. 

Škorpion 

Ovaj mjesec oslobodite se od tjeskobnih misli i prigrlite radost. Iako je oslobađanje od toksičnih mentalnih navika možda teško, neophodno je za vaš rast. Možete očekivati i nove početke kada su u pitanju vaši odnosi, kako oni romantični, tako i oni platonski. Htjet ćete i pokazati svoju osobnost koju ste možda skrivali pa iskoristi ovo vrijeme za samootkrivanje i recite ono što mislite. Pozitivne profesionalne ili financijske promjene također su na vidiku. 

Možda te zanima... 6 najmrzovoljnijih horoskopskih znakova Psiha i seks

Strijelac

Svibanj donosi izuzetno romantičnu atmosferu. Ovog mjeseca ne samo da će se vaše veze poboljšati, već ćete se kroz brigu o sebi također ponovno zaljubiti u sebe. Iskoristite ovaj nalet pozitivne energije da samouvjereno slijedite svoje snove. Dogodit će se promjene u vezi koju ste tek započeli, pa ih prihvatite raširenih ruku. Možete očekivati i značajne vijesti vezane uz vašu karijeru ili kreativni projekt. 

Jarac 

U svibnju ćete se razvijati u profesionalnom smislu, ali ćete i uživati. Provodit ćete vrijeme s prijateljima i polako ćete se pripremati za ljeto s raznim rutinama ljepote. Možete očekivati i pozitivne promjene kada je u pitanju vaš ljubavni život, bilo kroz nove početke ili produbljivanje već postojeće veze. Također ćete značajno promijeniti svoj imidž i način na koji se predstavljate svijetu. Ako želite donositi dobre poslovne odluke, oslonite se na svoje strateško razmišljanje.

Vodenjak 

Ovog svibnja spremni ste za transformativno iskustvo koje će biti obilježeno osobnim rastom i društvenim događanjima. Razmišljat ćete o svom nedavnom duhovnom i osobnom razvoju pa je važno da ono što ste naučili u tom razdoblju napokon primijenite. Nemojte biti negativni prema sebi kako biste otkrili svoju hrabriju, samouvjereniju stranu. Nadolazeći tjedni savršeni su za eksperimentiranje novim izgledom, a možete očekivati i uzbudljive trenutke s prijateljima. 

Ribe

Dat ćete prednost svojim kreativnim strastima u odnosu na svakodnevicu, a svibanj je idealno vrijeme da se usredotočite upravo na te strastvene projekte. Također ćete se bolje povezati s prijateljima, a imat ćete prilika i za niz druženja. Ipak, ta bi vas druženja mogla iscrpiti pa nađite vremena da se pobrinete za sebe i odmorite. Isto tako, ono što zamislite ćete i ostvariti pa iskoristite tu pozitivnu energiju ovaj mjesec. 

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u životu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.